Ændre teksten ved at klikke på Rediger i elementets ramme.

                                                              

Nicolaj og Piloterne

2. februar 2019

Køb billet her 

Hadsund Kulturcenter

Døren åbnes kl 19.

Koncertstart kl 20

 

 

30 ÅRS JUBILÆUM OG GREATEST HITS

 

Hadsund Kulturcenter, Spillestedet Frikvarteret danne rammerne for besøg af Nikolaj og Piloterne den 2. februar 2019.

 

Nikolaj Christensen og Piloterne har siden det anmelderroste debut-Album "Piloter" leveret en række ligefremme, iørefaldende og delvist selvbiografiske sange, der har smeltet sig ind i mange danskeres hjerter. Nu har Nikolaj og Piloterne taget 30 gange rundt om solen. Og det skal fejres.

  

De 30 års erfaring, der kløver skarpt ind i Nikolajs intenst-rustne røst, giver klangbund til at fortælle historier. Historier, der vil blive fortalt i et 'greatest hits-sæt' bestående af de største sange fra det omfangsrige katalog, når Nikolaj sammen med et skarpt hold af Piloter spiller en række jubilæumskoncerter landet over i foråret 2019.

 

Døren åbnes kl 19 og koncerten starter kl 20.

 

                                                             

Lis Sørensen Lis Sørensen

Hadsund Kulturcenter

9. marts   kl 19. Koncertstart kl 20.

Køb billet her 

 

Lis Sørensen er en af Danmarks mest eftertragtede sangerinder!

Her er virkelig en sangerinde, som skiller sig ud, og hvis erfaring og passion skinner igennem på hver en scene. Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk væren i øjeblikket.

 

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier og nye forrygende, stærke numre fra det anmelderroste album ’Bedre Tider’. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere, med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

 

Lis Sørensen er lige nu højaktuel i Toppen af Poppen og er mere end klar til at indtage scenerne. Med sig bringer hun en af Danmarks stærkeste bandopsætninger:

  • Jonas Krag
  • Mikkel Riber
  • Steen Rasmussen
  • Mads Michelsen

 

Hadsund Kulturcenter, Spillestedet Frikvarteret får besøg af Lis den 9. marts 2019.

 

Døren åbnes kl 19 og koncerten starter kl 20.

 

 

 

                                                             

Søs Fenger Søs Fenger

Hadsund Kulturcenter

27. april kl. 19,  koncertstart kl 20

Køb billetter her

 

Søs Fenger i topform, én af vore bedste vokalister i landet, kendt og elsket af de fleste danskere gennem flere generationer. Kommer snart og spiller i dit lokalområde.

 

Oplev Søs Fenger helt tæt på med sit fantastiske liveband.

 

En uforglemmelig aften i selskab med Søs Fenger og hendes stjerneband. Hør sangene som f.eks., ”Holder Øje Med Dig”, ”Inderst Inde”, ”Sidste Time”, ”Hvor end jeg går hen”, nogle af de nyere radiohits ”Kun Et Liv” og ”Er Det Så Forbi”(fra Toppen af poppen). News hits som ”Du Er” og ”Jeg Elsker dig” er også med. Søs har herudover udvalgt en række ynglings sange, der vil overraske og tage dig med på en rejse i sangerindens univers.

 

Glæd dig til en koncert, hvor Søs, i tæt kontakt med publikum, personligt og ærligt øser ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde, kvinde med stort socialt engagement - om sin store passion; at gøre en forskel i samfundet, musikken og de virkelige historier bag de mange, gode sange!

 

Søs Fenger startede sin karriere som popidol i News og har siden som solist bevæget sig sikkert rundt i mange genrer – pop, rock, jazz, viser, disco -  og det både på dansk, svensk og engelsk. På én gang har Søs Fenger, således på forunderlig vis, formået at forvalte både sine musikalske interesser og sit store talent - og holdt fast i den svære kunst, at have sig selv og publikum med hele vejen. Koncerten du kan glæde dig til at opleve kan samlet bedst betegnes som en rock-pop koncert med én af vores dygtigste sangerinder i landet.

 

Søs Fenger forstår at forene sødme og styrke og det er måske forklaringen på, hvorfor hun er blevet rollemodel i flere generationer. Til koncerterne samler Søs et bredt publikum og hele familier; døtre, brødre, mødre, fædre, de unge teenagere, bedstemødre, svigerforældre, kærester, ægtepar som vil høre ”deres” sange – alle som kender og elsker Søs.

 

Glæd dig til en livekoncert med hele Danmarks mest sødmefyldte, inderlige og renhjertede sangerinde i bedre form end nogensinde før - sådan som hun er elsket mest af alle.

 

 

Frikvarteret

                                                       

2019